Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0560413 - FZÚ 2023 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Lát, J. - Pelc, M. - Kurkin, O. - Gruber, P. - Gášek, M. - Remsa, Jan
    Funkční vzorek povlakovaného chladícího systému s proměnlivou vnitřní strukturou.
    [Functional sample of coated heat transfer system with variable internal structure.]
    Interní kód: JR1/2022 ; 2022
    Technické parametry: Kompletní 3D data pro výrobu jsou uloženy na fyzickém nosiči a jsou přílohou tohoto dokumentu.
    Ekonomické parametry: Těleso pro využití v tepelných výměnících
    Grant CEP: GA TA ČR TK01020187
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: heat exchanger * Triple Periodic Minimal Surface structure * variable structure * heat transfer * mould insert
    Obor OECD: Fluids and plasma physics (including surface physics)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333327

               
     
     
  2. 2.
    0549592 - FZÚ 2022 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Dejneka, Alexandr - Remsa, Jan - Gavrilov, Dmitry - Gášek, Martin - Lát, J. - Kurkin, O.
    Testovací systém pro měření efektivity chladícího zařízení.
    [Test system for measuring the efficiency of cooling equipment.]
    Interní kód: AD1/FZÚ/2021 ; 2021
    Technické parametry: Hmotnost: 35 kg (v závislosti na konfiguraci) Rozměry: cca 650 × 1650 × 970 mm (h × š × v) Vstupy: - Napájení 230 V AC, max. příkon 350 W (možné změnit) - Stlačený vzduch, tlak 1 až 8 bar Chladící kapalina: - Max. viskozita média: 12 000 mPa.s - Max. teplota média: 95°C - Kapacita nádoby: 50 l
    Ekonomické parametry: Funkční vzorek Testovací systém pro měření efektivity chladícího zařízen
    Grant CEP: GA TA ČR TK01020187
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: 3D printing * additive manufacturing * testing device * cooling
    Obor OECD: Materials engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0326277

               
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies,které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom, jak používáme cookies.