Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0536920 - ÚCHP 2021 CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Pohořelý, Michael - Skoblia, S. - Beňo, Z. - Hartman, Miloslav
    Laboratorní termolýzní testy vzorků peletizovaného separátu (PS) a extrahovaného slunečnicového šrotu (ES)..
    [Laboratory Pyrolysis Experiments of Pelleted Digestate (PS) and Extracted Sunflower Scrap (ES).]
    Praha: Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i., 2021. 74 s. 1.
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1820175
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: biomass * pyrolysis * biochar
    Obor OECD: Energy and fuels
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314720
     
     
  2. 2.
    0518379 - ÚCHP 2020 CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Pohořelý, Michael - Skoblia, S. - Beňo, Z. - Hartman, Miloslav
    Laboratorní termolýzní testy vzorků peletizovaných sklizňových zbytků slunečnice a posklizňových zbytků zrnin..
    [Laboratory Pyrolysis Experiments of Pelleted Sunflower Harvesting Residues and Grain Harvesting Residues.]
    Praha: Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i., 2020. 55 s. 1.
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1820175
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: biomass * pyrolysis * biochar
    Obor OECD: Soil science
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303713
     
     
  3. 3.
    0499018 - ÚCHP 2019 CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Pohořelý, Michael - Skoblia, S. - Beňo, Z. - Hartman, Miloslav
    Laboratorní termolýzní testy vzorků peletizované ječmenné a pšeničné slámy a vzorku peletizovaného kalu a biomasy..
    [Laboratory Pyrolysis Experiments of Barley and Wheat Pelletized Straw Samples, Sludge and Biomass Pellet Samples.]
    Praha: Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i., 2018. 6.
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1820175
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: biomass * pyrolysis * biochar
    Obor OECD: Soil science
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0291307
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.