Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0570583 - ÚT 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Kouřilová, V. - Dufková, R. - Votava, J. - Hřivna, L. - Kumbár, V. - Buchar, J.
    Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate.
    International Journal of Food Properties. Roč. 26, č. 1 (2023), s. 842-854. ISSN 1094-2912. E-ISSN 1532-2386
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF15_003/0000493
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: chocolate * elastic wave * compression * strain hardening * young modulus * strain rate sensitivity
    Obor OECD: Materials engineering
    Impakt faktor: 2.9, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2023.2189087
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344079
     
     
  2. 2.
    0494247 - ÚT 2019 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Pytel, R. - Buchar, J.
    Influence of sugar beet storage duration on root response to non-destructive impacts.
    International Agrophysics. Roč. 32, č. 3 (2018), s. 421-428. ISSN 0236-8722. E-ISSN 2300-8725
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF15_003/0000493
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: impact loading * vibration * response * storage * sugar beet root
    Obor OECD: 4.5 Other agricultural sciences
    Impakt faktor: 1.227, rok: 2018
    http://www.international-agrophysics.org/Influence-of-sugar-beet-storage-duration-on-root-response-r-nto-non-destructive-impacts,104337,0,2.html
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287691
     
     
  3. 3.
    0461595 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Pytel, R.
    Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes.
    Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. ISSN 0032-5791. E-ISSN 1525-3171
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.908, rok: 2016
    http://ps.oxfordjournals.org/
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261296
     
     
  4. 4.
    0460726 - ÚT 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Šustr, M. - Buchar, J.
    A new approach to analyze the dynamic strength of eggs.
    Journal of Biological Physics. Roč. 42, č. 4 (2016), s. 525-537. ISSN 0092-0606. E-ISSN 1573-0689
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: eggs * compression * dynamic loading * HSPB technique * rupture force
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.241, rok: 2016
    http://link.springer.com/journal/10867
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265998
     
     
  5. 5.
    0458382 - ÚT 2017 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Strnková, J. - Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Trnka, Jan
    Tensile Strength of the Eggshell Membranes.
    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 64, č. 1 (2016), s. 159-164. ISSN 1211-8516. E-ISSN 2464-8310
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: eggshell membrane * tesile test * loading rate * tensile strength * fracture strain
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258843
     
     
  6. 6.
    0451142 - ÚFM 2016 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Votava, J. - Luptáková, Natália - Kumbár, V. - Polcar, A.
    Aplikace tvrdokovových nástřiků u nožového segmentu ořezávacího ústrojí sklízečů cukrové řepy.
    [Hard-metal Spray Application on Blade Segment of Sugar Beet Harvester Cutting Units.]
    Listy cukrovarnické a řepařské. Roč. 131, č. 11 (2015), s. 341-346. ISSN 1210-3306
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: sugar beet harvester * cutting unit * blade * hard-metal spray * abrasive wear
    Kód oboru RIV: GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
    Impakt faktor: 0.317, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0252347
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.