Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0542571 - ÚVGZ 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Wallach, D. - Palosuo, T. - Thorburn, P. - Gourdain, E. - Asseng, S. - Basso, B. - Buis, S. - Crout, N. - Dibari, C. - Dumont, B. - Ferrise, R. - Gaiser, T. - García, C. - Gayler, S. - Ghahramani, A. - Hochman, Z. - Hoek, S. - Hoogenboom, G. - Horan, H. - Huang, M. - Jabloun, M. - Jing, Q. - Justes, E. - Kersebaum, Kurt Christian - Klosterhalfen, A. - Launay, M. - Luo, Q. - Maestrini, B. - Mielenz, H. - Moriondo, M. - Zadeh, H. N. - Olesen, J. E. - Poyda, A. - Priesack, E. - Pullens, J. W. M. - Qian, B. - Schuetze, N. - Shelia, V. - Souissi, A. - Specka, X. - Srivastava, A. K. - Stella, T. - Streck, T. - Trombi, G. - Wallor, E. - Wang, J. - Weber, T. K.D. - Weihermueller, L. - de Wit, A. - Woehling, T. - Xiao, L. - Zhao, C. - Zhu, Y. - Seidel, S. J.
    How well do crop modeling groups predict wheat phenology, given calibration data from the target population?
    European Journal of Agronomy. Roč. 124, MAR (2021), č. článku 126195. ISSN 1161-0301. E-ISSN 1873-7331
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Crop model * Phenology prediction * Model evaluation * Wheat
    Obor OECD: Agricultural biotechnology and food biotechnology
    Impakt faktor: 5.722, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1161030120302021?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319957
     
     
  2. 2.
    0541707 - ÚVGZ 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Wallach, D. - Palosuo, T. - Thorburn, P. - Hochman, Z. - Andrianasolo, F. - Asseng, S. - Basso, B. - Buis, S. - Crout, N. - Dumont, B. - Ferrise, R. - Gaiser, T. - Gayler, S. - Hiremath, S. - Hoek, S. - Horan, H. - Hoogenboom, G. - Huang, M. - Jabloun, M. - Jansson, P.-E. - Jing, Q. - Justes, E. - Kersebaum, Kurt Christian - Launay, M. - Lewan, E. - Luo, Q. - Maestrini, B. - Moriondo, M. - Olesen, J. E. - Padovan, G. - Poyda, A. - Priesack, E. - Pullens, J. W. M. - Qian, B. - Schütze, N. - Shelia, V. - Souissi, A. - Specka, X. - Srivastava, A. K. - Stella, T. - Streck, T. - Trombi, G. - Wallor, E. - Wang, J. - Weber, T. K.D. - Weihermueller, L. - de Wit, A. - Wohling, T. - Xiao, L. - Zhao, C. - Zhu, Y. - Seidel, S. J.
    Multi-model evaluation of phenology prediction for wheat in Australia.
    Agricultural and Forest Meteorology. Roč. 298, MAR 15 (2021), č. článku 108289. ISSN 0168-1923. E-ISSN 1873-2240
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: crop model predictions * time * uncertainty * simulation * maize * performance * cultivars * maturity * systems * europe * Evaluation * Phenology * Wheat * Australia * Structure uncertainty * Parameter uncertainty
    Obor OECD: Agriculture
    Impakt faktor: 6.424, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0168192320303919?token=71563322B19C1CFB4EC4F394E2F7AB03E1BF746E549DDA6CD4E51A684745D03615E9086C157DE496A4FA45C934C8453C&originRegion=eu-west-1&originCreation=20210414103656
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319237
     
     
  3. 3.
    0432712 - ÚBO 2015 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    He, X. - Korytář, T. - Zhu, Y. - Pikula, J. - Banďouchová, H. - Zukal, Jan - Köllner, B.
    Establishment of Myotis myotis cell lines - model for investigation of host-pathogen interaction in a natural host for emerging viruses.
    PLoS ONE. Roč. 9, č. 10 (2014), e109795. ISSN 1932-6203. E-ISSN 1932-6203
    Institucionální podpora: RVO:68081766
    Klíčová slova: bats * emerging viruses
    Kód oboru RIV: EG - Zoologie
    Impakt faktor: 3.234, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0237075
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0432712.pdf01.3 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.