Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0544042 - MBÚ 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Masojídek, Jiří - Ranglová, Karolína - Rearte, T. A. - Pla, P.S. M. C. - Torzillo, G. - Benavides, A. M. S. - Neori, A. - Gómez, C. - Alvarez-Gomez, F. - Lukeš, Martin - Caporgno, Martín - Abdala, R. - Miazek, K. - Massocato, T. F. - da Silva, J. C. - Atzmueller, R. - Al Mahrouqui, H. - Estrella, F. S. - Figueroa, F. L.
    Changes in photosynthesis, growth and biomass composition in outdoor Chlorella g120 culture during the metabolic shift from heterotrophic to phototrophic cultivation regime.
    Algal Research-Biomass Biofuels and Bioproducts. Roč. 56, JUN 2021 (2021), č. článku 102303. ISSN 2211-9264. E-ISSN 2211-9264
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1416
    GRANT EU: European Commission(XE) 727874 - SABANA; European Commission ATCZ15
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Chlorophyll fluorescence * Microalgae * Photosynthesis * Physiology * Thin-layer cascade * Trophic conversion
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.276, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211926421001223?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0321102
     
     
  2. 2.
    0424551 - MBÚ 2014 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Benavides, A. M. S. - Torzillo, G. - Kopecký, Jiří - Masojídek, Jiří
    Productivity and biochemical composition of Phaeodactylum tricornutum (Bacillariophyceae) cultures grown outdoors in tubular photobioreactors and open ponds.
    Biomass & Bioenergy. Roč. 54, JUL 2013 (2013), s. 115-122. ISSN 0961-9534. E-ISSN 1873-2909
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED2.1.00/03.0110
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Lipid * Open ponds * Phaeodactylum tricornutum
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 3.411, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0230630
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.