Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0392057 - ÚACH 2014 GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poltierová Vejpravová, J. - Brázda, Petr - Mantlíková, A. - Nižňanský, D. - Rohovec, Jan
    Origin of high-coercivity in nanocomposites by single-precursor sol-gel method.
    Journal of Physics Conference. Roč. 266, 012123 (2011). ISSN 1742-6588.
    [International Symposium on Advanced Magnetic Materials and Applications (ISAMMA) /2./. Sendai, 12.07.2010-16.07.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502; CEZ:AV0Z30130516
    Klíčová slova: magnetic-properties * nanoparticles * epsilon-FE2O3 * nanocrystals
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0221031
     
     
  2. 2.
    0357887 - ÚACH 2011 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Tyrpekl, V. - Poltierová Vejpravová, J. - Plocek, Jiří - Nižňanský, D.
    Preparation and characterization of SiO2 microspheres doped with CoFe2O4 nanocrystals.
    Materials Science-Poland. Roč. 28, č. 1 (2010), s. 129-137. ISSN 0137-1339
    Grant CEP: GA ČR GA106/07/0949
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: sol-gel * microemulsion * cobalt ferrite * microspheres * nanocomposite
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Impakt faktor: 0.336, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196066
     
     
  3. 3.
    0357886 - ÚACH 2011 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Valeš, V. - Poltierová Vejpravová, J. - Holý, V. - Tyrpekl, Václav - Brázda, P. - Doyle, S.
    Study of the phase composition of Fe2O3 and Fe2O3/TiO2 nanoparticles using X-ray diffraction and Debye formula.
    Physica Status Solidi C. Roč. 7, č. 5 (2010), s. 1399-1404. ISSN 1862-6351
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: Fe2O3/TiO2 * nanocomposites * structure * phase transition * annealing
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196065
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.