Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
    Čokoláda obohacená o sulforafan.
    [Chocolate enriched with sulforaphane.]
    2021. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35653
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330019
     
     
  2. 2.
    0555464 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Tříska, Jan - Pavela, R. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Balík, J. - Ledajaks, J.
    Alkoholický nápoj s obsahem extraktu kořene kozince (Astragalus membranaceus).
    [Alcoholic beverage containing goat root extract (Astragalus membranaceus).]
    2021. Vlastník: Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, v. v. i., Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Mendelova univerzita v Brně, Lihovar Poněšice s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35654
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: immunostimulant * alcoholic beverage * goat root * astragalus * membranaceus * adaptogen
    Obor OECD: Civil engineering
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035654.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330018
     
     
  3. 3.
    0548963 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Houška, M. - Jílek, L. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kovaříková, E. - Novotná, P. - Balík, J.
    Doplněk stravy z lyofilizovaných klíčků brokolice a ředkve s vysokým obsahem sulforafanu pro přímou konzumaci a k nutričnímu obohacení běžných potravin.
    [Dietary supplement from lyophilized sprouts of broccoli and radish with a high content of sulforaphane for direct consumption and for nutritional enrichment of common foods.]
    2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. – Pure Food Czechia s.r.o. – Mendelova univerzita v Brně – Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.09.2021. Číslo vzoru: 35425
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: lyophilized sprouts * broccoli * broccoli * sulforaphane * doplněk stravy
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035425.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330020
     
     
  4. 4.
    0538060 - ÚVGZ 2021 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Tříska, Jan - Mareš, J. - Híc, P. - Soural, I. - Horák, M. - Šnurkovič, P. - Sotolář, R.
    Antifungální postřiková kapalina na bázi tekutého extraktu z odpadního réví.
    [Antifungal spray liquid based on liquid extract from waste vines.]
    2020. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., MikroChem LKT spol. s r.o. Datum udělení vzoru: 30.11.2020. Číslo vzoru: 34597
    Grant CEP: GA TA ČR TH02030620
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: antifungal spray liquid * waste vines * liquid extract from waste vines
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034597.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0315881
     
     
  5. 5.
    0474758 - ÚVGZ 2018 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Nápoj obohacený o extrakt z réví.
    [A beverage enriched with a vine extract.]
    2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 11.05.2017. Číslo vzoru: 30654
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: Beverage * juices * trans-resveratrol * trans-epsilon-viniferin
    Obor OECD: Food and beverages
    http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030654.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271717
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Nápoj obohacený o extrakt z révi_užitný vzor.pdf31.7 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  6. 6.
    0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with increased content of natural lignans.]
    2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: chocolate * lignans
    Obor OECD: Food and beverages
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653
     
     
  7. 7.
    0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
    [Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
    2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551
     
     
  8. 8.
    0455097 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů.
    [Beer or beer-based beverage containing lignans.]
    2015. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 07.09.2015. Číslo vzoru: 28612
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: beer * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028612.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255770
     
     
  9. 9.
    0455093 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z obilných zrnin obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28359
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: producing food * cereal grains * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028359.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255769
     
     
  10. 10.
    0455087 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany.
    [Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
    2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28358
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: food products * collagen * lignans * Norway spruce
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255729
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.