Výsledky vyhledávání
- 1.0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
Čokoláda obohacená o sulforafan.
[Chocolate enriched with sulforaphane.]
2021. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35653
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330019 - 2.0555464 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Tříska, Jan - Pavela, R. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Balík, J. - Ledajaks, J.
Alkoholický nápoj s obsahem extraktu kořene kozince (Astragalus membranaceus).
[Alcoholic beverage containing goat root extract (Astragalus membranaceus).]
2021. Vlastník: Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, v. v. i., Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Mendelova univerzita v Brně, Lihovar Poněšice s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35654
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: immunostimulant * alcoholic beverage * goat root * astragalus * membranaceus * adaptogen
Obor OECD: Civil engineering
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035654.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330018 - 3.0548963 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Houška, M. - Jílek, L. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kovaříková, E. - Novotná, P. - Balík, J.
Doplněk stravy z lyofilizovaných klíčků brokolice a ředkve s vysokým obsahem sulforafanu pro přímou konzumaci a k nutričnímu obohacení běžných potravin.
[Dietary supplement from lyophilized sprouts of broccoli and radish with a high content of sulforaphane for direct consumption and for nutritional enrichment of common foods.]
2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. – Pure Food Czechia s.r.o. – Mendelova univerzita v Brně – Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.09.2021. Číslo vzoru: 35425
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: lyophilized sprouts * broccoli * broccoli * sulforaphane * doplněk stravy
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035425.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330020 - 4.0538060 - ÚVGZ 2021 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Tříska, Jan - Mareš, J. - Híc, P. - Soural, I. - Horák, M. - Šnurkovič, P. - Sotolář, R.
Antifungální postřiková kapalina na bázi tekutého extraktu z odpadního réví.
[Antifungal spray liquid based on liquid extract from waste vines.]
2020. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., MikroChem LKT spol. s r.o. Datum udělení vzoru: 30.11.2020. Číslo vzoru: 34597
Grant CEP: GA TA ČR TH02030620
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antifungal spray liquid * waste vines * liquid extract from waste vines
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034597.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0315881 - 5.0474758 - ÚVGZ 2018 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Nápoj obohacený o extrakt z réví.
[A beverage enriched with a vine extract.]
2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 11.05.2017. Číslo vzoru: 30654
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: Beverage * juices * trans-resveratrol * trans-epsilon-viniferin
Obor OECD: Food and beverages
http://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030654.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271717Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Nápoj obohacený o extrakt z révi_užitný vzor.pdf 3 1.7 MB Vydavatelský postprint povolen - 6.0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Chocolate with increased content of natural lignans.]
2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: chocolate * lignans
Obor OECD: Food and beverages
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653 - 7.0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
[Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551 - 8.0455097 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů.
[Beer or beer-based beverage containing lignans.]
2015. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 07.09.2015. Číslo vzoru: 28612
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: beer * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028612.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255770 - 9.0455093 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek z obilných zrnin obohacený o lignany.
[Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28359
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: producing food * cereal grains * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028359.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255769 - 10.0455087 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany.
[Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28358
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: food products * collagen * lignans * Norway spruce
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255729