Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0154202 - MBU-M 20010365 CZ eng R - Recenze
    Zachleder, Vilém
    Advances in biochemical engineering biotechnology: bioprecess and algae reactor technology, apoptosis.
    [Advances in biochemical engineering biotechnology. - Berlin, 1998. 259 s.]. Photosynthetica. Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. Roč. 38, č. 4 (2000), s. 492. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051693
     
     
  2. 2.
    0153715 - MBU-M 20000525 RIV CZ eng R - Recenze
    Zachleder, Vilém
    [Recenze].
    [ALVAREZ (ed.); COBELAS, M. (ed.); REYNOLDS, C.S. (ed.); SANCHEZ.CASTILLO, P. (ed.); KRISTIANSEN, J. (ed.).: Phytoplankton and Trophic Gradients.]. Photosynthetica. Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. Roč. 38, č. 2 (2000), s. 274. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051208
     
     
  3. 3.
    0153703 - MBU-M 20000512 CZ eng R - Recenze
    Zachleder, Vilém
    [Rezenze].
    [BHATTACHARYA, D. (ed.).: Origins of Algae and their Plastids. - Wien, 1997. 287 s.]. Photosynthetica. Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. Roč. 36, č. 4 (1999), s. 600. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Kód oboru RIV: EA - Morfologické obory a cytologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051197
     
     
  4. 4.
    0152801 - MBU-M 980529 CZ eng R - Recenze
    Zachleder, Vilém
    [Recenze].
    [Review.]
    [VAN DEN HOEK, C. (ed.); MANN, D.G. (ed.); JAHNS, H.M. (ed.).: Algae. An introduction to phycology. - Cambridge, 1995. 623 s.]. Photosynthetica. Ústav experimentální botaniky AV ČR, v. v. i. Roč. 35, č. 4 (1998), s. 506. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0050318
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.