Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0558748 - ÚMCH 2023 RIV DE eng M - Část monografie knihy
    Šlouf, Miroslav - Lednický, František - Wandrol, P. - Vacková, T.
    Polymer surface morphology: characterization by electron microscopies.
    Polymer Surface Characterization. Berlin: De Gruyter, 2022 - (Sabbatini, L.; De Giglio, E.), s. 239-279. ISBN 978-3-11-070104-3
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TN01000008
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: polymer morphology * scanning electron microscopy * surface characterization
    Obor OECD: Polymer science
    https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/9783110701098-007/html
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0338355

               
     
     
  2. 2.
    0430008 - ÚMCH 2015 RIV DE eng M - Část monografie knihy
    Šlouf, Miroslav - Vacková, Taťana - Lednický, František - Wandrol, P.
    Polymer surface morphology: characterization by electron microscopies.
    Polymer Surface Characterization. Berlin: Walter de Gruyter, 2014 - (Sabbatini, L.), s. 169-205. ISBN 978-3-11-027508-7
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020118; GA ČR GAP205/10/0348
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: polymer morphology * scanning electron microscopy * surface characterization
    Kód oboru RIV: JJ - Ostatní materiály
    http://www.degruyter.com/view/product/186247
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0235743

               
     
     
  3. 3.
    0186942 - UMCH-V 970213 RIV CZ eng M - Část monografie knihy
    Kruliš, Zdeněk - Horák, Zdeněk - Lednický, František - Pospíšil, Jan - Sufčák, M. - Sufčák, M. (ed.)
    Reactive compatibilization of polyolefins using liquid polybutadiene.
    Kralupy nad Vltavou: Výzkumný ústav syntetického kaučuku, 1996. Syntetický kaučuk., 44. In: Sborník prací z výzkumu v oboru kaučuků a plastů., s. 65-78
    Grant CEP: GA ČR GA106/96/1377
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0083111

               
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.