Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0349108 - ÚH 2011 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Štern, Petr - Morávková, Tereza - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Reologie a textura kosmetických emulzí.
    [Rheology and texture of cosmetic emulsion.]
    98. Kosmetologický seminář Třeboň 2010. Sborník přednášek. Praha: Kosmetologická společnost ČR, 2010, s. 73-78. ISBN 978-80-254-6928-6.
    [Kosmetologický seminář Třeboň 2010 /98./. Třeboň (CZ), 19.04.2010-21.04.2010]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: rheology * texture * sensory analysis * psychorheology * cosmetic emulsion
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0189435
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Štern_Morávková_Panovská_Pokorný_Reologie a textura_Kosmetologický seminář 2010.pdf01.5 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
  2. 2.
    0196318 - UH-J 20033061 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Štern, Petr - Pokorný, J.
    Reologie a textura vícefázových emulzních systémů.
    [Rheology and texture of multiphase emulsion systems.]
    CHISA 2003 : sborník 1. Praha: Jan Novosad, Procesní inženýrství, 2003, s. -. ISBN 80-86059-36-7.
    [Jubilejní konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2003 /50./. Srní (CZ), 20.10.2003-23.10.2003]
    Grant CEP: GA AV ČR KSK2076106; GA ČR GA101/03/0585; GA AV ČR IAA2060204
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z2060917
    Klíčová slova: rheology * texture * psychorehology
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0091955
     
     
  3. 3.
    0098355 - ÚH 2008 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Šedivá, A. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Texturní a reologické vlastnosti kečupů.
    [Textural and rheological properties of ketchups.]
    Sborník příspěvků: 38. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2007 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 1-4. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr (CZ), 21.05.2007-23.05.2007]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: flow curves * Herschel-Bulkley model * ketchups
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157282
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.