Výsledky vyhledávání
- 1.0538197 - ÚŽFG 2021 RIV CH eng M - Část monografie knihy
Flad, V. - Young, D. - Seppälä, S. - Hooker, C. - Youssef, N. - Podmirseg, S.M. - Nagler, M. - Reilly, M. - Li, Y. - Fliegerová, Kateřina - Cheng, Y. - Griffith, G. W. - Elshahed, M. S. - Solomon, K. V. - O´Malley, M. A. - Theodorou, M. K.
The Biotechnological Potential of Anaerobic Gut Fungi.
Genetics and Biotechnology. Vol. II. Chem: Springer, 2020 - (Benz, J.; Schipper, K.), s. 413-437. ISBN 978-3-030-49923-5
Institucionální podpora: RVO:67985904
Klíčová slova: anaerobic gut fungi * Neocallimastigomycota * biotechnology
Obor OECD: Microbiology
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-49924-2_17
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316021