Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0538197 - ÚŽFG 2021 RIV CH eng M - Část monografie knihy
    Flad, V. - Young, D. - Seppälä, S. - Hooker, C. - Youssef, N. - Podmirseg, S.M. - Nagler, M. - Reilly, M. - Li, Y. - Fliegerová, Kateřina - Cheng, Y. - Griffith, G. W. - Elshahed, M. S. - Solomon, K. V. - O´Malley, M. A. - Theodorou, M. K.
    The Biotechnological Potential of Anaerobic Gut Fungi.
    Genetics and Biotechnology. Vol. II. Chem: Springer, 2020 - (Benz, J.; Schipper, K.), s. 413-437. ISBN 978-3-030-49923-5
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: anaerobic gut fungi * Neocallimastigomycota * biotechnology
    Obor OECD: Microbiology
    https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-49924-2_17
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316021
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.