Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0504384 - ÚCHP 2020 RIV cze P - Patentový dokument
    Hanika, Jiří - Šolcová, Olga - Rousková, Milena - Šabata, Stanislav - Jandejsek, Z. - Fulín, T. - Jandejsek, Z. - Stránská, M. - Jírů, M. - Kaštánek, P. - Kronusová, O.
    Způsob hydrolýzy bílkovinné biomasy, kapalný hydrolyzát připravitelný tímto způsobem a jejich použití.
    [A method for the hydrolysis of protein biomass, a liquid hydrolyzate obtainable by this process and its use.]
    2019. Vlastník: Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. - RABBIT Trhový Štěpánov a.s. - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - EcoFuel Laboratories s.r.o. Datum udělení patentu: 15.05.2019. Číslo patentu: 307856
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: protein biomass * keratin * hydrolysis
    Obor OECD: Chemical process engineering
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307856.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0297263
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    307856.pdf5211.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0503066 - BÚ 2019 RIV cze P - Patentový dokument
    Kaštánek, P. - Přibyl, Pavel - Cepák, Vladislav - Lukavský, Jaromír
    Způsob kultivace kmenů mikrořas.
    [Method of cultivation of strains of microalgae.]
    2018. Vlastník: EcoFuel Laboratories s. r. o - Botanický ústav AV ČR v. v. i. Datum udělení patentu: 12.12.2018. Číslo patentu: 307626
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: co-cultivation * fatty acids * carotenoids
    Obor OECD: Other biological topics
    https://isdv.upv.cz/webapp/!resdb.pta.frm
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0295162
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    PATENT Lukavský 307626.pdf3378.4 KBJinápovolen
     
     
  3. 3.
    0484374 - BÚ 2018 RIV cze P - Patentový dokument
    Mrnka, Libor - Schmidt, Christoph Stephan - Frantík, Tomáš - Vosátka, Miroslav - Jandejsek, Z. - Fulín, T. - Kaštánek, P. - Kronusová, O. - Lovecká, P. - Demnerová, K.
    Směs endofytních hub pro zvýšení produkce biomasy, způsob její přípravy a její použití.
    [Plant growt promoting mixture of endophytic fungi, its production and utilization.]
    2017. Vlastník: Botanický ústav AV ČR v. v. i. - RABBIT Trhový Štěpánov a. s -, EcoFuel Laboratories s. r. o. - Vysoká škola technologická v Praze - Rabbit CZ a. s. Datum udělení patentu: 23.08.2017. Číslo patentu: 306950
    Grant CEP: GA TA ČR TA03011184
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: endophytic fungi * plant growth promotion * inoculum
    Obor OECD: Agricultural biotechnology and food biotechnology
    https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=10263006&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0279604
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Patent_306950_Mrnka.pdf0967 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  4. 4.
    0470145 - ÚCHP 2017 RIV cze P - Patentový dokument
    Hanika, Jiří - Šolcová, Olga - Hajšlová, J. - Zachariášová, M. - Jírů, M. - Kaštánek, P. - Bízková, Z. - Hrstka, Z. - Fulín, T.
    Způsob přípravy směsi proteinů a aminokyselin s převažujícím obsahem kyseliny asparagové.
    [A Method of Preparing a Mixture of Proteins and Amino Acids with a Predominant Content of Aspartic Acid.]
    2016. Vlastník: Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i. - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - ECOFUEL, s.r.o.- RABBIT Trhový Štěpánov, a.s. Datum udělení patentu: 07.12.2016. Číslo patentu: 306431
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: proteins * amino acids * hydrolysis
    Obor OECD: Chemical process engineering
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/306/306431.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267862
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    306431.pdf8236.7 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.