Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0494247 - ÚT 2019 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Pytel, R. - Buchar, J.
    Influence of sugar beet storage duration on root response to non-destructive impacts.
    International Agrophysics. Roč. 32, č. 3 (2018), s. 421-428. ISSN 0236-8722. E-ISSN 2300-8725
    Grant CEP: GA MŠk(CZ) EF15_003/0000493
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: impact loading * vibration * response * storage * sugar beet root
    Obor OECD: 4.5 Other agricultural sciences
    Impakt faktor: 1.227, rok: 2018
    http://www.international-agrophysics.org/Influence-of-sugar-beet-storage-duration-on-root-response-r-nto-non-destructive-impacts,104337,0,2.html
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287691

               
     
     
  2. 2.
    0463421 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Buchar, J. - Stoklasová, Pavla - Nedomová, Š.
    Response of Wood Bars to Non-Destructive Impact.
    Experimental Techniques. Roč. 40, č. 5 (2016), s. 1387-1395. ISSN 0732-8818. E-ISSN 1747-1567
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: fourier transform * impact force * laser vibrometer * surface wave velocity
    Kód oboru RIV: BI - Akustika a kmity
    Impakt faktor: 0.932, rok: 2016
    http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/%28ISSN%291747-1567
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0263010

               
     
     
  3. 3.
    0461595 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Pytel, R.
    Effect of storage duration on the rheological properties of goose liquid egg products and eggshell membranes.
    Poultry Science. Roč. 95, č. 7 (2016), s. 1693-1701. ISSN 0032-5791. E-ISSN 1525-3171
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: egg yolk * albumen * liquid whole egg * rheology * eggshell membrane
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.908, rok: 2016
    http://ps.oxfordjournals.org/
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261296

               
     
     
  4. 4.
    0460726 - ÚT 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Šustr, M. - Buchar, J.
    A new approach to analyze the dynamic strength of eggs.
    Journal of Biological Physics. Roč. 42, č. 4 (2016), s. 525-537. ISSN 0092-0606. E-ISSN 1573-0689
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: eggs * compression * dynamic loading * HSPB technique * rupture force
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.241, rok: 2016
    http://link.springer.com/journal/10867
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265998

               
     
     
  5. 5.
    0449602 - ÚT 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Trnka, Jan - Pavloušek, P. - Nedomová, Š. - Buchar, J.
    Time and Frequency Domain Response of Grape Berries to Nondestructive Impact during the Harvesting Period.
    Journal of Texture Studies. Roč. 47, č. 1 (2016), s. 24-33. ISSN 0022-4901. E-ISSN 1745-4603
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: berry´s response * dominant frequency * elastic modulus * grape berries
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.290, rok: 2016
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jtxs.12156
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257172

               
     
     
  6. 6.
    0449595 - ÚT 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Nedomová, Š. - Kumbár, V. - Trnka, Jan - Buchar, J.
    Effect of the loading rate on compressive properties of goose eggs.
    Journal of Biological Physics. Roč. 42, č. 2 (2016), s. 223-233. ISSN 0092-0606. E-ISSN 1573-0689
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: goose egg * compression * rupture force * deformation
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.241, rok: 2016
    http://download.springer.com/static/pdf/770/art%253A10.1007%252Fs10867-015-9403-2.pdf?originUrl=http%3A%2F%2Flink.springer.com%2Farticle%2F10.1007%2Fs10867-015-9403-2&token2=exp=1460539397~acl=%2Fstatic%2Fpdf%2F770%2Fart%25253A10.1007%25252Fs10867-015-9403-2.pdf%3ForiginUrl%3Dhttp%253A%252F%252Flink.springer.com%252Farticle%252F10.1007%252Fs10867-015-9403-2*~hmac=fd2b9956908d60e519ce45c412eaf5c228f6f96333e62a06285950a2123f7739
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258844

               
     
     
  7. 7.
    0448224 - ÚT 2016 RIV BG eng J - Článek v odborném periodiku
    Strnková, M.J. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Kumbár, V.
    Behaviour of eggshell membranes at tensile loading.
    Bulgarian Chemical Communications. 46 B, December (2014), s. 44-48. ISSN 0324-1130
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: eggshell membrane * tensile loading * loading rate * stress * strain strength
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.201, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250283

               
     
     
  8. 8.
    0444684 - ÚT 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Trnka, Jan - Nedomová, Š. - Buchar, J.
    On the influence of storage duration on rheological properties of liquid egg products and response of eggs to impact loading - Japanese quail eggs.
    Journal of Food Engineering. Roč. 166, May (2015), s. 86-94. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: egg quality * japanese quail * haugh units * storage duration * non-Newtonian fluid * non-destructive impact * surface displacement
    Kód oboru RIV: BI - Akustika a kmity
    Impakt faktor: 3.199, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0247660

               
     
     
  9. 9.
    0440879 - ÚT 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Buchar, J. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Strnková, J.
    Behaviour of Japanese Quail Eggs Under Mechanical Compression.
    International Journal of Food Properties. Roč. 18, č. 5 (2015), s. 1110-1118. ISSN 1094-2912. E-ISSN 1532-2386
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: quail egg * compression * rupture force
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.586, rok: 2015
    http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10942912.2013.862634#.VNI0aC7z_PM
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0244531

               
     
     
  10. 10.
    0422377 - ÚT 2014 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Buchar, J. - Stoklasová, Pavla
    Response of the Ostrich eggshell to non destructive impact.
    Advances in Applied Acoustics. Roč. 2, č. 2 (2013), s. 71-76. ISSN 2325-7032
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20760514
    Klíčová slova: egg * physical property * dynamic * resonance frequency
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0228805

               
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies,které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom, jak používáme cookies.