ČESKÉ BYLINKY PRO NOVÉ POTRAVINY PODPORUJÍCÍ ZDRAVÍ POPULACE
Název projektu
QK1910103
Poskytovatel
GA MZe
Doba řešení
2019 - 2023
Příjemce projektu
Ústav výzkumu globální změny v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Tříska
Katal.org.
CAV
Odkazy
(1) - Abstrakt
(5) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
2.
Projekt
Potraviny s vysokým obsahem sulforafanu
Název projektu
QK1910264
Poskytovatel
GA MZe
Doba řešení
2019 - 2022
Příjemce projektu
Ústav výzkumu globální změny v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Tříska
Katal.org.
CAV
Odkazy
(4) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
Novou verzi záznamu vytvořte pouze v případě, že budete měnit uložené soubory, neboť bude mít přiděleno nové DOI. Pokud nebudete měnit soubory, ale pouze metadatový popis, editujte současnou verzi záznamu.
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.