Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0544649 - FZÚ 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Titov, V. - Nikitin, D. - Naumova, I. - Losev, N. - Lipatova, I. - Kosterin, D. - Pleskunov, P. - Perekrestov, Roman - Sirotkin, N. - Khlyustova, A. - Agafonov, A. - Choukourov, A.
    Dual-mode solution plasma processing for the production of chitosan/Ag composites with the antibacterial effect.
    Materials. Roč. 13, č. 21 (2020), č. článku 4821. E-ISSN 1996-1944
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: chitosan * silver nanoparticles * composite * plasma-solution system * antibacterial properties
    Obor OECD: Fluids and plasma physics (including surface physics)
    Impakt faktor: 3.623, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0321482
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0544649.pdf33.9 MBCC LicenceVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0520325 - FZÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Nikitin, D. - Madkour, S. - Pleskunov, P. - Tafiichuk, R. - Shelemin, A. - Hanuš, J. - Gordeev, Ivan - Sysolyatina, E. - Lavrikova, A. - Ermolaeva, S. - Titov, V. - Schonhals, A. - Choukourov, A.
    Cu nanoparticles constrain segmental dynamics of cross-linked polyethers: a trade-off between non-fouling and antibacterial properties.
    Soft Matter. Roč. 15, č. 13 (2019), s. 2884-2896. ISSN 1744-683X. E-ISSN 1744-6848
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015088
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: glass-transition temperature * plasma polymers * bactericidal activity * poly(vinyl acetate) * thin-films * copper * nanocomposites * surfaces * silver
    Obor OECD: Fluids and plasma physics (including surface physics)
    Impakt faktor: 3.140, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1039/c8sm02413h
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0305010
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.