Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0585206 - SOÚ 2025 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Hanzlová, Radka
    Psychometric properties and measurement invariance of the Czech version of the Temporal Satisfaction with Life Scale.
    Wellbeing, Space and Society. Roč. 6, April (2024), č. článku 100194. E-ISSN 2666-5581
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: TSWLS * Psychometric properties * Scale validation * Measurement invariance * Czechia
    Obor OECD: Sociology
    Způsob publikování: Open access
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666558124000125?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0352950
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Hanzlova_2024_TSWLS.pdf11.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0575937 - SOÚ 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Hanzlová, Radka - Lynn, P.
    Item response theory-based psychometric analysis of the Short Warwick-Edinburgh Mental Well-Being Scale (SWEMWBS) among adolescents in the UK.
    Health and Quality of Life Outcomes. Roč. 21, September (2023), č. článku 108. E-ISSN 1477-7525
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GM23-07283M
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: SWEMWBS * IRT * Psychometric properties * Mental well-being * Adolescence * UK * Understanding society
    Obor OECD: Sociology
    Impakt faktor: 3.6, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://hqlo.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12955-023-02192-0
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345621
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Hanzlova_Lynn_Item response theory-based SWEMWBS_2023.pdf23.1 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0575793 - SOÚ 2024 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Hanzlová, Radka
    Amount and Causes of Food Waste in Households from Perspective of Consumers – the Case Study of the Czech Republic.
    Waste Forum. Roč. 16, č. 3 (2023), s. 195-205. ISSN 1804-0195
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/19
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: food waste * food waste quantities * causes * questionnaire * consumers * Czech Republic
    Obor OECD: Sociology
    Způsob publikování: Open access
    http://www.wasteforum.cz/cisla/WF_3_2023_p48.pdf
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345513
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Hanzlová_Amount and Causes of Food Waste_Waste Forum_2023.pdf1627.4 KBVydavatelský postprintpovolen
     

    Vědecká data: ČSDA
     
  4. 4.
    0575790 - SOÚ 2025 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Hanzlová, Radka - Raudenská, Petra
    Testování psychometrických vlastností a ekvivalence české verze Škály spokojenosti se životem (SWLS) pomocí metod konfirmační faktorové analýzy, teorie odpovědi na položku a bayesovského modelování.
    [Testing of the psychometric properties and equivalence of the Czech version of the Satisfaction with Life Scale (SWLS) using Confirmatory Factor Analysis, Item Response Theory and Bayesian modeling.]
    Sociologický časopis / Czech Sociological Review. Roč. 60, č. 1 (2024), s. 37-66. ISSN 0038-0288. E-ISSN 0038-0288
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA22-09220S; GA ČR(CZ) GM23-07283M
    Institucionální podpora: RVO:68378025
    Klíčová slova: SWLS * Confirmatory Factor Analysis (CFA) * Item Response Theory (IRT) * Bayesian modelling BSEM * psychometrics * measurement invariance
    Obor OECD: Sociology
    Impakt faktor: 0.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://sreview.soc.cas.cz/artkey/csr-202401-0001_testing-the-psychometric-properties-and-equivalence-of-the-czech-version-of-the-satisfaction-with-life-scale-s.php
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345510
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Hanzlova_Raudenska_Testovani psychometrickych vlastnosti_csr-202401-0001.pdf0714 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.