Výsledky vyhledávání
- 1.0507060 - ÚCHP 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Poštulková, Michaela - Řezanina, J. - Fiala, J. - Růžička, Marek - Dostálek, P. - Brányik, T.
Suppression of Fungal Contamination by Pythium Oligandrum during Malting of Barley.
Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 4 (2018), s. 336-340. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: pythium oligandrum * starter culture * malting
Obor OECD: Chemical process engineering
Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
Způsob publikování: Open access
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/jib.518
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298149Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup journal institute brewing.pdf 2 205.6 KB Vydavatelský postprint povolen - 2.0456811 - ÚCHP 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Poštulková, Michaela - Riveros-Galan, D. - Cordova-Agiular, K. - Zítková, K. - Verachtert, H. - Derdelinckx, G. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
Technological Possibilities to Prevent and Suppress Primary Gushing of Beer.
Trends in Food Science & Technology. Roč. 49, MAR (2016), s. 64-73. ISSN 0924-2244. E-ISSN 1879-3053
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: primary gushing * hydrophobins * barley
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Impakt faktor: 5.191, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257316Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0456811.pdf 13 1.5 MB Vydavatelský postprint povolen - 3.0444322 - ÚCHP 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Novák, Pavel - Poštulková, Michaela - Růžička, Marek - Brányik, T.
Novel Desaturation Cell to Quantify Gushing Intensity: A Preliminary Study on Model Solutions.
Journal of the American Society of Brewing Chemists. Roč. 73, č. 2 (2015), s. 185-189. ISSN 0361-0470. E-ISSN 1943-7854
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * desaturation cell * gushing matrix
Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
Impakt faktor: 0.492, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246866 - 4.0397987 - ÚCHP 2014 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Poštulková, Michaela - Vitoušová, K. - Novák, Pavel - Fiala, J. - Růžička, Marek - Brányik, T.
Historie a nové trendy v oblasti výzkumu přepěňování piva.
[History and New Trends of Research Into Over-foaming of Beer.]
Kvasný průmysl. Roč. 59, 10-11 (2013), s. 317-320. ISSN 0023-5830
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * foam * hydrophobins
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225567Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22013110114400.pdf 3 4 MB Vydavatelský postprint povolen