Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0507060 - ÚCHP 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Řezanina, J. - Fiala, J. - Růžička, Marek - Dostálek, P. - Brányik, T.
    Suppression of Fungal Contamination by Pythium Oligandrum during Malting of Barley.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 4 (2018), s. 336-340. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: pythium oligandrum * starter culture * malting
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/jib.518
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298149
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    journal institute brewing.pdf2205.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0456811 - ÚCHP 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Riveros-Galan, D. - Cordova-Agiular, K. - Zítková, K. - Verachtert, H. - Derdelinckx, G. - Dostálek, P. - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Technological Possibilities to Prevent and Suppress Primary Gushing of Beer.
    Trends in Food Science & Technology. Roč. 49, MAR (2016), s. 64-73. ISSN 0924-2244. E-ISSN 1879-3053
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: primary gushing * hydrophobins * barley
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 5.191, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257316
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0456811.pdf131.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0444322 - ÚCHP 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Novák, Pavel - Poštulková, Michaela - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Novel Desaturation Cell to Quantify Gushing Intensity: A Preliminary Study on Model Solutions.
    Journal of the American Society of Brewing Chemists. Roč. 73, č. 2 (2015), s. 185-189. ISSN 0361-0470. E-ISSN 1943-7854
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gushing * desaturation cell * gushing matrix
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Impakt faktor: 0.492, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246866
     
     
  4. 4.
    0397987 - ÚCHP 2014 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Vitoušová, K. - Novák, Pavel - Fiala, J. - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Historie a nové trendy v oblasti výzkumu přepěňování piva.
    [History and New Trends of Research Into Over-foaming of Beer.]
    Kvasný průmysl. Roč. 59, 10-11 (2013), s. 317-320. ISSN 0023-5830
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gushing * foam * hydrophobins
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225567
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22013110114400.pdf34 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.