Výsledky vyhledávání
- 1.0447148 - ÚEB 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Tauchen, J. - Maršík, Petr - Kvasnicová, Marie - Maghradze, D. - Kokoška, L. - Vaněk, Tomáš - Landa, Přemysl
In vitro antioxidant activity and phenolic composition of Georgian, Central and West European wines.
Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 41, AUG 2015 (2015), s. 113-121. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005
Grant ostatní: OP Praha Konkurenceschopnost(XE) CZ.2.16/3.1.00/24014; project CIGA(CZ) 20142012; COST Action(CZ) FA1003
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Red wine * White wine * Antioxidant activity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 2.780, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0249070Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2015_Tauchen_JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS_113.pdf 4 467.6 KB Jiná povolen - 2.0429537 - ÚEB 2015 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kutil, Zsófia - Temml, V. - Maghradze, D. - Přibylová, Marie - Dvořáková, Marcela - Schuster, D. - Vaněk, Tomáš - Landa, Přemysl
Impact of Wines and Wine Constituents on Cyclooxygenase-1, Cyclooxygenase-2, and 5-Lipoxygenase Catalytic Activity.
Mediators of Inflammation. Roč. 2014, UNSP 178931 (2014). ISSN 0962-9351. E-ISSN 1466-1861
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005; GA MŠMT 7AMB13AT008
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: HEART-DISEASE * PLATELET-AGGREGATION * CARDIOVASCULAR-DISEASE
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 3.236, rok: 2014
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0234629Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2014_Kutil_MEDIATORS OF INFLAMMATION_178931.pdf 2 1.5 MB Jiná povolen - 3.0395455 - ÚEB 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Pastorková, E. - Žáková, T. - Landa, Přemysl - Nováková, J. - Vadlejch, J. - Kokoška, L.
Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria.
International Journal of Food Microbiology. Roč. 161, č. 3 (2013), s. 209-213. ISSN 0168-1605. E-ISSN 1879-3460
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Phenolic compound * Antimicrobial activity * Wine spoilage microorganism
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 3.155, rok: 2013
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0223479Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2013_Pastorkova_INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY_209.pdf 0 184.5 KB Jiná povolen