Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0497790 - ÚCHP 2019 SK eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Izák, Pavel - Crespo, J.G. - Kragl, U.
    A New Trend in Membrane Separation Processes in Combination with Ionic Liquids.
    Lectures. Zagreb: University of Zagreb, 2006. ISBN N.
    [Meeting of Junior Chemical Engineers /6./. Zagreb (HR), 23.02.2006-24.02.2006]
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: membranes * ionic liquids * method of separation
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0290281
     
     
  2. 2.
    0497347 - ÚCHP 2019 IL eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Izák, Pavel
    Separation of Liquids and Gasses by Pervaporation and Gas Permeation and Swelling behavior of Nafion in Ionic Liquids.
    Seminars. Haifa: Israel Institute of Technology, 2016. ISBN N.
    [Seminar at Haifa Technion. Haifa (IL), 13.09.2016-19.09.2016]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD14094
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gas permeation * method of separation * pervaporation
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0289908
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    ChemEng Seminar.docx018.1 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0493267 - ÚCHP 2019 RIV DE eng O - Ostatní výsledky
    Sobek, Jiří - Polák, Jiří - Hájek, Milan
    Method for Separating Composite Packaging Materials. Přihláška mezinárodního patentu WO 2017/108014 (A1)/PCT/CZ2016/050047, uděleno 29.06.2017.
    2017
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: composite packaging material * method of separation * temperature
    Obor OECD: Chemical process engineering
    https://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/biblio?II=0&ND=3&adjacent=true&locale=en_EP&FT=D&date=20170629&CC=WO&NR=2017108014A1&KC=A1#
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0286655
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.