Košík

  1. 1.
    0572088 - MBÚ 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Sushytskyi, Leonid - Synytsya, A. - Čopíková, J. - Lukáč, Pavol - Rajsiglová, Lenka - Tenti, Paolo - Vannucci, Luca
    Perspectives in the Application of High, Medium, and Low Molecular Weight Oat beta-D-Glucans in Dietary Nutrition and Food Technology-A Short Overview.
    Foods. Roč. 12, č. 6 (2023), č. článku 1121. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT LX22NPO5102
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: cereal beta-D-glucans * oats * molecular weight * glycaemia * immunity * microbiome * cancer
    Obor OECD: Oncology
    Impakt faktor: 5.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/12/6/1121
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342915
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    foods-12-01121.pdf0855.7 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.