Košík

  1. 1.
    0569255 - ÚIACH 2024 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Nowáková, L. - Coufalík, Pavel - Zvěřina, O.
    Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány.
    [Calcium in vegan and vegetarian food.]
    Výživa a potraviny. Roč. 78, č. 1 (2023), s. 2-5. ISSN 1211-846X
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: calcium * alternative * dairy products * vegan * vegetarian
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340641
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0569255.pdf1448.7 KBAutorský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.