Košík

  1. 1.
    0557995 - MBÚ 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Brodsky, Katerina - Hetman, Anastasia - Petránková, Barbora - Pelantová, Helena - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
    Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis.
    International Journal of Molecular Sciences. Roč. 23, č. 10 (2022), č. článku 5743. E-ISSN 1422-0067
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00043S; GA MZd(CZ) NU21-02-00135
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: enzymatic sulfation * quercetin * sulfotransferases * silybin * flavonolignans * metabolites * flavonoids * aryl sulfotransferase * Desulfitobacterium hafniense * HPLC analysis * sulfates * flavonoids * polyphenols * phenolic acid
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 5.6, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/1422-0067/23/10/5743
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0332217
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.