Košík

  1. 1.
    0554490 - BC 2022 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Pluta-Kubica, A. - Černíková, M. - Dimitreli, G. - Nebesářová, Jana - Exarhopoulos, S. - Thomareis, A. - Salek, R. - Buňka, F.
    Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions.
    International Dairy Journal. Roč. 113, FEB 2021 (2021), č. článku 104880. ISSN 0958-6946. E-ISSN 1879-0143
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062; GA MŠMT(CZ) EF16_013/0001775
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: mechanical-properties * textural properties * emulsifying salts * chemical-composition * microstructure * casein * temperature * meltability * reduction * rheology
    Obor OECD: Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
    Impakt faktor: 3.572, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620302508?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329205
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.