Košík

  1. 1.
    0545929 - ÚOCHB 2022 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Hynek, R. - Michalus, I. - Cejnar, P. - Šantrůček, J. - Seidlová, S. - Kučková, Š. - Sázelová, Petra - Kašička, Václav
    In-bone protein digestion followed by LC-MS/MS peptide analysis as a new way towards the routine proteomic characterization of human maxillary and mandibular bone tissue in oral surgery.
    Electrophoresis. Roč. 42, č. 23 (2021), s. 2552-2562. ISSN 0173-0835. E-ISSN 1522-2683
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-02597S
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: in-bone protein digestion * LC-MS/MS * mandibular bone * maxillary bone * oral surgery * peptide mapping
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.595, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1002/elps.202100211
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322537
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.