Košík

  1. 1.
    0536353 - ÚVGZ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Penuelas, Josep - Gargallo-Garriga, Albert - Janssens, I. A. - Ciais, P. - Obersteiner, P. - Klem, Karel - Urban, Otmar - Zhu, Y.G. - Sardans, Jordi
    Could Global Intensification of Nitrogen Fertilisation Increase Immunogenic Proteins and Favour the Spread of Coeliac Pathology?
    Foods. Roč. 9, č. 11 (2020), č. článku 1602. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: bread-making quality * environmentally-induced changes * amino-acid-composition * durum-wheat * winter-wheat * grain-yield * omega-gliadins * spring wheat * technological quality * nutritional-value * global intensification of N fertilisation * wheat * allergenic proteins * gluten proteins * coeliac pathology
    Obor OECD: Agriculture
    Impakt faktor: 4.350, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1602
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314133
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.