Košík

  1. 1.
    0531519 - BÚ 2021 RIV FI eng J - Článek v odborném periodiku
    Schmidt, Christoph Stephan - Mrnka, Libor - Frantík, Tomáš - Bárnet, M. - Vosátka, Miroslav - Baldassarre Švecová, Eva
    Impact of protein hydrolysate biostimulants on growth of barley and wheat and their interaction with symbionts and pathogens.
    Agricultural and Food Science. Roč. 29, č. 3 (2020), s. 177-193. ISSN 1459-6067. E-ISSN 1795-1895
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    GRANT EU: European Commission(XE) 749774 - BIOSTISYM
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: protein biostimulants * cereals * mycorrhizal inoculation
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 1.375, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.23986/afsci.84790
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0312246
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    ŠVECOVÁ Impact protein.pdf0567 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.