Košík

  1. 1.
    0523548 - MBÚ 2020 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Hoffmannová, I. - Sánchez, Daniel - Szczepanková, Adéla - Tlaskalová-Hogenová, Helena
    The pros and cons of using oat in a gluten-free diet for celiac patients.
    Nutrients. Roč. 11, č. 10 (2019), č. článku 2345. E-ISSN 2072-6643
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TH03010019
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/8
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Celiac Disease * Glutens * Glutens
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.546, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0307894
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.