Košík

  1. 1.
    0505380 - MBÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Vu, Dai Long - Saurav, Kumar - Mylenko, Mykola - Ranglová, Karolína - Kuta, Jan - Ewe, Daniela - Masojídek, Jiří - Hrouzek, Pavel
    In vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods.
    Food Chemistry. Roč. 279, MAY 1 (2019), s. 12-19. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1416; GA MŠMT(CZ) ED2.1.00/19.0392; GA MŠMT(CZ) LM2015055
    Výzkumná infrastruktura: C4SYS - 90055
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Bioaccessibility * Selenoamino acids * Selenium enriched Chlorella vulgaris
    Obor OECD: Nutrition, Dietetics
    Impakt faktor: 6.306, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814618320910?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296826
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    132_In vitro bioaccessibility of selenoamino acids.pdf3879.9 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.