Košík

  1. 1.
    0479006 - BC 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Černíková, M. - Nebesářová, Jana - Salek, R. N. - Řiháčková, L. - Buňka, F.
    Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content.
    Journal of Dairy Science. Roč. 100, č. 6 (2017), s. 4300-4307. ISSN 0022-0302. E-ISSN 1525-3198
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: processed cheese * texture * rheology * scanning electron microscopy
    Obor OECD: 2.11 Other engineering and technologies
    Impakt faktor: 2.749, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0275027
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.