Košík

  1. 1.
    0444684 - ÚT 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kumbár, V. - Trnka, Jan - Nedomová, Š. - Buchar, J.
    On the influence of storage duration on rheological properties of liquid egg products and response of eggs to impact loading - Japanese quail eggs.
    Journal of Food Engineering. Roč. 166, May (2015), s. 86-94. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: egg quality * japanese quail * haugh units * storage duration * non-Newtonian fluid * non-destructive impact * surface displacement
    Kód oboru RIV: BI - Akustika a kmity
    Impakt faktor: 3.199, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0247660
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.