Košík

  1. 1.
    0388861 - ÚTIA 2013 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Anderssen, R. - Kružík, Martin
    Modelling of Wheat-Flour Dough Mixing as an Open-Loop Hysteretic Process.
    Discrete and Continuous Dynamical Systems-Series B. Roč. 18, č. 2 (2013), s. 283-293. ISSN 1531-3492. E-ISSN 1553-524X
    Grant CEP: GA AV ČR IAA100750802
    Klíčová slova: Dissipation * Dough mixing * Rate-independent systems
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Impakt faktor: 0.628, rok: 2013
    http://library.utia.cas.cz/separaty/2013/MTR/kruzik-modelling of wheat-flour dough mixing as an open-loop hysteretic process.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217941
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.