Košík

  1. 1.
    0368589 - ÚEB 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Grúz, Jiří - Ayaz, F. A. - Torun, H. - Strnad, Miroslav
    Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening.
    Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA AV ČR KAN200380801
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 3.655, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202888
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2011_Gruz_FOOD CHEMISTRY_271.pdf10327.2 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.