Košík

  1. 1.
    0368268 - ÚEB 2012 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Buřičová, Lucie - Andjelkovic, M. - Čermáková, A. - Réblová, Z. - Jurček, Ondřej - Kolehmainen, E. T. - Verhé, R. - Kvasnička, F.
    Antioxidant Capacity and Antioxidants of Strawberry, Blackberry, and Raspberry Leaves.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 29, č. 2 (2011), s. 181-189. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: DPPH * Folin-Ciocalteau method * Fragaria vesca
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 0.522, rok: 2011
    www.agriculturejournals.cz/publicFiles/37219.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202660
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.