Košík

  1. 1.
    0365056 - ÚVGZ 2012 RIV HU eng J - Článek v odborném periodiku
    Dadáková, E. - Vrchotová, Naděžda - Chmelová, Š. - Šerá, Božena
    The stability of rutin and chlorogenic acid during the processing of black elder (Sambucus nigra) inflorescence.
    Acta Alimentaria. Roč. 40, č. 3 (2011), s. 327-334. ISSN 0139-3006. E-ISSN 1588-2535
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/05/2546
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: black elder * Sambucus nigra L * rutin * chlorogenic acid * high-performance liquid chromatography * micellar electrokinetic chromatography
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.444, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200392
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.