Košík

  1. 1.
    0359488 - ÚOCHB 2012 CZ eng A - Abstrakt
    Králová, M. - Šanda, Miloslav - Macková, M. - Macek, Tomáš
    Isolation of antimicrobial peptides and proteins from tomato.
    Biologically Active Peptides /12./. Praha: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v.v.i, 2011 - (Slaninová, J.; Borovičková, L.). s. 41-41. ISBN 978-80-86241-36-4.
    [Biologically Active Peptides /12./. 27.04.2011-29.04.2011, Praha]
    Grant CEP: GA ČR GD305/09/H008
    Grant ostatní: GA ČR(CZ) GA522/09/1693
    Program: GA
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: antimicrobial peptides * isolation * tomato
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197269
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.