Košík

  1. 1.
    0104253 - FZU-D 20040595 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Houška, M. - Kubásek, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Kamarád, Jiří
    Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure.
    [Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem.]
    High Pressure Research. Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    Grant CEP: GA MZe EP9026
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * warming
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.504, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011527
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.