Košík

  1. 1.
    0585081 - ÚCHP 2025 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Štěrba, Jiří - Punčochář, Miroslav - Brányik, T.
    The effect of hydrodynamic cavitation on isomerization of hop alpha-acids, wort quality and energy consumption during wort boiling.
    Food and Bioproducts Processing. Roč. 144, MAR 24 (2024), s. 214-219. ISSN 0960-3085. E-ISSN 1744-3571
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: dimethyl sulfide * beer * behavior * hydrodynamic cavitation
    Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
    Impakt faktor: 3.5, rok: 2023 ; AIS: 0.577, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access s časovým embargem
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2024.02.001
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0352846
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0585081.pdf11.1 MBAutorský postprintvyžádat
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.