Košík

  1. 1.
    0508746 - ÚFP 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Tavella, F. - Hoeppner, M. - Tkachenko, V. - Medvedev, Nikita - Capotondi, F. - Golz, T. - Kai, Y. - Manfredda, M. - Pedersoli, E. - Prandolini, M.J. - Stojanovic, N. - Tanikawa, T. - Teubner, U. - Toleikis, S. - Ziaja, B.
    Soft x-ray induced femtosecond solid-to-solid phase transition.
    High energy density physics. Roč. 24, September (2017), s. 22-27. ISSN 1574-1818. E-ISSN 1878-0563
    Institucionální podpora: RVO:61389021
    Klíčová slova: free-electron laser * pulse-duration * fel-pulse * diamond * graphitization * diffraction * graphite * coherent * Free electron laser sciences * Material science * Condensed matter physics
    Obor OECD: Optics (including laser optics and quantum optics)
    Impakt faktor: 1.696, rok: 2017
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1574181817300617?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0299573
     
     
  2. 2.
    0577172 - ÚEB 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Chen, C. - Jost, M. - Outram, M. A. - Friendship, D. - Chen, J. - Wang, A. - Periyannan, S. - Bartoš, Jan - Holušová, Kateřina - Doležel, Jaroslav - Zhang, P. - Bhatt, D. - Singh, D. - Lagudah, E. - Park, R.F. - Dracatos, P. M.
    A pathogen-induced putative NAC transcription factor mediates leaf rust resistance in barley.
    Nature Communications. Roč. 14, č. 1 (2023), č. článku 5468. E-ISSN 2041-1723
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: PUCCINIA-HORDEI * GENE RPH7 * IDENTIFICATION
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 16.6, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1038/s41467-023-41021-2
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0346398
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2023_Chen_NATURE COMMUNICATIONS_5468.pdf22 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.