Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  2. 2.
    0080395 - ÚGN 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Strnadel, B. - Byczanski, Petr
    Micro-structural reliability design of brittle materials.
    [Určení spolehlivosti křehkého materiálu na základě je mikrostruktury.]
    Engineering Fracture Mechanics. Roč. 74, č. 11 (2007), s. 1825-1836. ISSN 0013-7944. E-ISSN 1873-7315
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA106/06/0646
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z30860518
    Klíčová slova: Cleavage strength * Brittle fracture * Fracture toughness
    Kód oboru RIV: JJ - Ostatní materiály
    Impakt faktor: 1.227, rok: 2007
    www.elsevier.com/locate/engfracmech
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0144645
     
     
  3. 3.
    0567030 - ÚH 2023 RIV CZ cze V - Výzkumná zpráva
    Čermáková, Lenka - Fialová, Kateřina - Prokopová, Michaela - Semerád, Jaroslav - Petříček, Radim - Pivokonská, Lenka - Cajthaml, Tomáš - Pivokonský, Martin
    Možnosti odstraňování perfluorovaných organických sloučenin (PFCs) na úpravnách pitné vody a jejich výskyt ve zdrojích pitné vody v ČR.
    [Possibilities of perfluorinated organic compounds (PFCs) removal in drinking water treatment plants and their occurrence in drinking water sources in the Czech Republic.]
    Praha: VHS Vrchlice - Maleč, a.s., 2022. 19 s.
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ04000212
    Institucionální podpora: RVO:67985874 ; RVO:61388971
    Klíčová slova: perfluorinated organic substances (PFCs) * coagulation / flocculation * adsorption * monitoring
    Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7); Water resources (MBU-M)
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0338297
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Protokol o převzetí souhrnné výzkumné zprávy_Navrátil.jpg0215.1 KBJinápovolen
    Souhrnná výzkumná zpráva_2022_FINAL.pdf0843.3 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.