Košík

  1. 1.
    0473254 - ÚVGZ 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Izdebski, A. - Holmgren, K. - Weiberg, E. - Stocker, S. R. - Büntgen, Ulf - Florenzano, A. - Gogou, A. - Leroy, S. A. G. - Luterbacher, J. - Martrat, B. - Masi, A. - Mercuri, A. M. - Montagna, P. - Sadori, L. - Schneider, A. - Sicre, M. A. - Triantaphyllou, M. - Xoplaki, E.
    Realising consilience: How better communication between archaeologists, historians and natural scientists can transform the study of past climate change in the Mediterranean.
    Quaternary Science Reviews. Roč. 136, SI (2016), s. 5-22. ISSN 0277-3791. E-ISSN 1873-457X
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: environmental history * land-use * cultural landscape * eastern anatolia * plant landscape * soil-erosion * human impact * collapse * holocene * roman * Archaeology * Climate change * Consilience * History * Interdisciplinary collaboration * Mediterranean * Natural sciences * Palaeoecology
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 4.797, rok: 2016 ; AIS: 1.845, rok: 2016
    DOI: https://doi.org/10.1016/j.quascirev.2015.10.038
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0270418
     
     
  2. 2.
    0439949 - ÚOCHB 2015 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Jaklová Dytrtová, Jana - Jakl, M. - Schröder, Detlef
    Ferrocene Oxidation; a Hyphenation of Voltammetry with Electrospray Ionization Mass Spectrometry.
    Sborník přednášek. XXXI. Moderní elektrochemické metody. Ústí nad Labem: BEST servis, 2011 - (Navrátil, T.; Barek, J.), s. 69-73. ISBN 978-80-254-9634-3.
    [Moderní elektrochemické metody /31./. Jetřichovice (CZ), 23.05.2011-27.05.2011]
    Grant CEP: GA ČR GA203/08/1487
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: ESI-MS * DPASV * CV * ferrocene * base electrolyte
    Kód oboru RIV: CG - Elektrochemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0243314
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.