Počet záznamů: 1
Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.
- 1.
SYSNO 0522991 Název Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value. Tvůrce(i) Brányiková, Irena (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
Lucáková, Simona (UCHP-M) RID, ORCID, SAIZdroj.dok. Programme and Papers. S. 46-53. - Westerau : Thünen-Institute of Organic Farming, 2019 Konference LandLessFood - Workshop in Marrakesh, 14.11.2019 - 16.11.2019, Marrakesh Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Institucionální podpora UCHP-M - RVO:67985858 Jazyk dok. eng Země vyd. DE Klíč.slova microalgae * human and/or animal nutrition * carbon dioxide * arthrospira URL http://hdl.handle.net/11104/0307398 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0307398 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup LandLess Food Branyikova.pdf 4 635.8 KB Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1