Počet záznamů: 1  

Algae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.

  1. 1.
    SYSNO0522991
    NázevAlgae as a means of converting waste carbon dioxide into food with a high nutritional value.
    Tvůrce(i) Brányiková, Irena (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Lucáková, Simona (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok. Programme and Papers. S. 46-53. - Westerau : Thünen-Institute of Organic Farming, 2019
    Konference LandLessFood - Workshop in Marrakesh, 14.11.2019 - 16.11.2019, Marrakesh
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.DE
    Klíč.slova microalgae * human and/or animal nutrition * carbon dioxide * arthrospira
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0307398
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0307398
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    LandLess Food Branyikova.pdf4635.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.