Počet záznamů: 1  

The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.)

  1. 1.
    SYSNO0522095
    NázevThe utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.)
    Tvůrce(i) Kopp, R. (CZ)
    Brabec, T. (CZ)
    Mareš, J. (CZ)
    Maršálková, Eliška (BU-J) ORCID, SAI
    Maršálek, Blahoslav (BU-J) RID, ORCID
    Korespondující/seniorKopp, R. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 67, č. 1 (2019), s. 91-99. - : Mendelova univerzita
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant QJ1320234 GA MZe - Ministerstvo zemědělství, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaBU-J - RVO:67985939
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova fish * nutrition * sewage water * green algae * cyanobacteria
    Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská fakulta (Česká republika)
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0306598
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0306598
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    The utilization of algae.pdf1817.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.