Počet záznamů: 1  

Extraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc.

  1. 1.
    SYSNO0483019
    NázevExtraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc.
    Tvůrce(i) Rousková, Milena (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Jírů, M. (CZ)
    Krmela, A. (CZ)
    Hanika, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šolcová, Olga (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok. Proceedings of the 5th International Conference on Chemical Technology, Biotechnology and Biorefinary. S. 83-86. - Prague : Czech Society of Industrial Chemistry, 2017 / Veselý M. ; Hrdlička Z. ; Hanika J. ; Lubojacký J.
    Konference International Conference on Chemical Technology /5./, 10.04.2017 - 12.04.2017, Mikulov
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant TE01020080 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova fatty acids * lipids * concentration
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická (Česká republika)
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0278446
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0278446
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_22317120815261.pdf311.4 MBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.