Počet záznamů: 1  

Effect of algae and bacteria application on nutritional value of selected leafy vegetables

  1. 1.
    SYSNO0473153
    NázevEffect of algae and bacteria application on nutritional value of selected leafy vegetables
    Tvůrce(i) Kopta, T. (CZ)
    Pokluda, R. (CZ)
    Maršálek, Blahoslav (BU-J) RID, ORCID
    Zdroj.dok. XXIX International Horticultural Congress on Horticulture: Sustaining Lives, Livelihoods and Landscapes (IHC2014): International Symposium on High Value Vegetables, Root and Tuber Crops, and Edible Fungi Production, Supply and Demands. S. 47-52. - Brisbane : International Society for Horticultural Science, 2016 / Birch C. J. ; Searle B. ; Heuvelink E.
    Konference XXIX International Horticultural Congress on Horticulture: Sustaining Lives, Livelihoods and Landscapes (IHC2014): International Symposium on High Value Vegetables, Root and Tuber Crops, and Edible Fungi Production, Supply and Demands, 17.08.2014 - 22.08.2014, Brisbane
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Institucionální podporaBU-J - RVO:67985939
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.AU
    Klíč.slova iceberg lettuce * additives * heavy metals
    Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská fakulta (Česká republika)
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0270321
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.