Počet záznamů: 1  

Způsob přípravy směsi proteinů a aminokyselin s převažujícím obsahem kyseliny asparagové.

  1. 1.
    SYSNO0470145
    NázevZpůsob přípravy směsi proteinů a aminokyselin s převažujícím obsahem kyseliny asparagové.
    Překlad názvuA Method of Preparing a Mixture of Proteins and Amino Acids with a Predominant Content of Aspartic Acid.
    Tvůrce(i) Hanika, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šolcová, Olga (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Hajšlová, J. (CZ)
    Zachariášová, M. (CZ)
    Jírů, M. (CZ)
    Kaštánek, P. (CZ)
    Bízková, Z. (CZ)
    Hrstka, Z. (CZ)
    Fulín, T. (CZ)
    Vyd. údaje2016
    VlastníkÚstav chemických procesů AV ČR, v. v. i. - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - ECOFUEL, s.r.o.- RABBIT Trhový Štěpánov, a.s.
    Datum udělení patentu07.12.2016
    Číslo patentového spisu306431
    Kategorie patentuE - Úřad průmyslového vlastnictví (patentový úřad ČR)
    Kód vydavatele patentuCZ001 - Úřad průmyslového vlastnictví Prague
    Druh dok.Patentový dokument
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    Jazyk dok.cze
    Klíč.slova proteins * amino acids * hydrolysis
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Česká republika)
    URL https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/306/306431.pdf
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0267862
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    306431.pdf8236.7 KBVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.