Počet záznamů: 1  

Enzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization

  1. 1.
    SYSNO0455579
    NázevEnzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization
    Tvůrce(i) De Winter, K. (BE)
    Dewitte, W. (BE)
    Dirks-Hofmeister, M. E. (BE)
    De Laet, S. (BE)
    Pelantová, Helena (MBU-M) ORCID, RID
    Křen, Vladimír (MBU-M) RID, ORCID
    Desmet, T. (BE)
    Zdroj.dok. Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 63, č. 46 (2015), s. 10131-10139. - : American Chemical Society
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant 7E11011 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    LD13042 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova glycosylation * antioxidant * ABTS
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0256210
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.