Počet záznamů: 1
Enzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization
- 1.
SYSNO 0455579 Název Enzymatic Glycosylation of Phenolic Antioxidants: Phosphorylase-Mediated Synthesis and Characterization Tvůrce(i) De Winter, K. (BE)
Dewitte, W. (BE)
Dirks-Hofmeister, M. E. (BE)
De Laet, S. (BE)
Pelantová, Helena (MBU-M) ORCID, RID
Křen, Vladimír (MBU-M) RID, ORCID
Desmet, T. (BE)Zdroj.dok. Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 63, č. 46 (2015), s. 10131-10139. - : American Chemical Society Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant 7E11011 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika LD13042 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova glycosylation * antioxidant * ABTS Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0256210
Počet záznamů: 1