Počet záznamů: 1
Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
- 1.
SYSNO 0437994 Název Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
Čmelík, Richard (UIACH-O) [BAI] RID
Šalplachta, Jiří (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Bobálová, Janette (UIACH-O) [BAI] RID, ORCIDKorespondující/senior Flodrová, Dana - Korespondující autor
Bobálová, Janette - Senior autorZdroj.dok. CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. S. 189-192. - Brno : Institute of Analytical Chemistry AS CR, 2014 / Foret F. ; Křenková J. ; Drobníková I. ; Guttman A. ; Klepárník K. Konference CECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./, 20.10.2014-22.10.2014, Brno Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Grant R200311405, CZ - Česká republika EE2.3.20.0182 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova saccharides * solid phase extraction * wine URL http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0241489 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20140111.pdf 2 2.4 MB Jiná povolen
Počet záznamů: 1