Počet záznamů: 1  

Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases

  1. 1.
    SYSNO0437994
    NázevAnalysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
    Tvůrce(i) Flodrová, Dana (UIACH-O) [BAI]
    Čmelík, Richard (UIACH-O) [BAI] RID
    Šalplachta, Jiří (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Bobálová, Janette (UIACH-O) [BAI] RID, ORCID
    Korespondující/seniorFlodrová, Dana - Korespondující autor
    Bobálová, Janette - Senior autor
    Zdroj.dok. CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis. S. 189-192. - Brno : Institute of Analytical Chemistry AS CR, 2014 / Foret F. ; Křenková J. ; Drobníková I. ; Guttman A. ; Klepárník K.
    Konference CECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./, 20.10.2014-22.10.2014, Brno
    Druh dok.Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant R200311405, CZ - Česká republika
    EE2.3.20.0182 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova saccharides * solid phase extraction * wine
    URL http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0241489
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140111.pdf22.4 MBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.