Počet záznamů: 1  

High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing

  1. 1.
    SYSNO0436522
    NázevDirect and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis
    Tvůrce(i) Roth, Michal (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Karásek, Pavel (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Hohnová, Barbora (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Šťavíková, Lenka (UIACH-O) [FPS] RID
    Planeta, Josef (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Moravcová, Dana (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Horká, Marie (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Šlais, Karel (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
    Korespondující/seniorRoth, Michal - Korespondující senior autor
    Zdroj.dok. High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. S. 269-302. - Cham : Springer International Publishing, 2015 / Fornari T. ; Stateva R. P.
    ISBN978-3-319-10610-6
    Druh dok.Část monografie, knihy (kapitola)
    Grant GAP206/11/0138 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    GPP503/11/P523 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    GAP106/12/0522 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    VG20102015023 GA MV - Ministerstvo vnitra
    VG20112015021 GA MV - Ministerstvo vnitra
    Institucionální podporaUIACH-O - RVO:68081715
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova supercritical water * separation of microorganisms * food analysis and safety
    URLhttp://hdl.handle.net/11104/0240247
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0240247
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20140090.pdf141.2 MBJinávyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.