Počet záznamů: 1
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing
- 1.
SYSNO 0436522 Název Direct and Indirect Applications of Suband Supercritical Water in Food-Related Analysis Tvůrce(i) Roth, Michal (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Karásek, Pavel (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Hohnová, Barbora (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Šťavíková, Lenka (UIACH-O) [FPS] RID
Planeta, Josef (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Moravcová, Dana (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Horká, Marie (UIACH-O) [FPS] RID, ORCID
Šlais, Karel (UIACH-O) [FPS] RID, ORCIDKorespondující/senior Roth, Michal - Korespondující senior autor Zdroj.dok. High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing. S. 269-302. - Cham : Springer International Publishing, 2015 / Fornari T. ; Stateva R. P. ISBN 978-3-319-10610-6 Druh dok. Část monografie, knihy (kapitola) Grant GAP206/11/0138 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika GPP503/11/P523 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika GAP106/12/0522 GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika VG20102015023 GA MV - Ministerstvo vnitra VG20112015021 GA MV - Ministerstvo vnitra Institucionální podpora UIACH-O - RVO:68081715 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova supercritical water * separation of microorganisms * food analysis and safety URL http://hdl.handle.net/11104/0240247 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0240247 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20140090.pdf 14 1.2 MB Jiná vyžádat
Počet záznamů: 1