Počet záznamů: 1  

The Phenomenon of Czech Beer: a review

  1. 1.
    SYSNO0433293
    NázevThe Phenomenon of Czech Beer: a review
    Tvůrce(i) Olšovská, J. (CZ)
    Čejka, P. (CZ)
    Sigler, Karel (MBU-M) RID
    Hönigová, V. (CZ)
    Zdroj.dok. Czech Journal of Food Sciences. Roč. 32, č. 4 (2014), s. 309-319. - : Czech Academy of Agricultural Sciences
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova Czech beer * chemical profile * sensorial profile
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0237596
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.