Počet záznamů: 1
Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening
- 1.
SYSNO 0368589 Název Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening Tvůrce(i) Grúz, Jiří (UEB-Q) RID, ORCID
Ayaz, F. A. (TR)
Torun, H. (TR)
Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCIDZdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant KAN200380801 GA AV ČR - Akademie věd CEZ AV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0202888 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 2011_Gruz_FOOD CHEMISTRY_271.pdf 10 327.2 KB Jiná povolen
Počet záznamů: 1