Počet záznamů: 1  

Phenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening

  1. 1.
    SYSNO0368589
    NázevPhenolic acid content and radical scavenging activity of extracts from medlar (Mespilus germanica L.) fruit at different stages of ripening
    Tvůrce(i) Grúz, Jiří (UEB-Q) RID, ORCID
    Ayaz, F. A. (TR)
    Torun, H. (TR)
    Strnad, Miroslav (UEB-Q) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 124, č. 1 (2011), s. 271-277. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant KAN200380801 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z50380511 - UEB-Q (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Phenolic acids * HPLC * Mass spectrometry * Fruit * Ripening
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0202888
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2011_Gruz_FOOD CHEMISTRY_271.pdf10327.2 KBJinápovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.